top of page
Writer's pictureCall Structure

Zvanu centra ārpakalpojums - sabiedrotais krīzes apstākļos

Updated: Oct 26, 2022

Zvanu centrs ar aktīvu un profesionālu telepārdošanu vai telemārketingu ir pārdošanas kanāls, kas spēj nodrošināt regulāru un izmaksu ziņā optimālu pārdoto vienību plūsmu, neatkarīgi no tirgus situācijas. Pēdējā pusotra gada laikā, pārliecinājāmies, ka retail jeb mazumtirdzniecība nebūt nav stabilākais un drošākais tirdzniecības veids ne tikai straujās digitalizācijas dēļ, bet arī tādu neparedzamu apstākļu, kā Covid-19, ietekmē. Tāpat, ne visi potenciālie klienti un pircēji bija gatavi tik strauji pārorientēties uz pilnīgu iepirkšanos internetā - pieredzes trūkums, nepieciešamība pēc palīdzības un neuzticība "mākslīgajam intelektam" padarīja cilvēku dzīves neērtēkas, bet uzņēmēju maciņus plānākus. Kādēļ uzņēmumi, kas aizvien aktīvāk izmantu zvanu centra ārpakalpojumus, ir absolūtie uzvarētāji? Skaidro zvanu centrs Call Structure.



Patiesi uzticēties var tikai cilvēkam


Lai izdarītu iepriekš neizdarītu pirkumu, klientam jāuzticas pakalpojuma sniedzējam. Taču, cilvēciskas emocijas klientos raisa cilvēcisks kontakts. Zvanu centra ārpakalpojums ar telemārketinga vai telepārdošanas palīdzību, uzrunās pat skeptiskākos klientus, sniedzot viņiem iespēju pieņemt lēmumu komfortabli un uzņēmējam ne tikai piesaistīt "jaunu naudu", bet arī gūt klienta uzticību, ko noturot, peļņas iespēju potenciāls ir milzīgs. Cilvēciskais faktors jeb pirkšana no pārdevēja, nevis uzņēmuma, nenoliedzami ietekmē pārdošanas rezultātus - ne par velti "dzīvās" rekomendācijas, t.sk. influenceru mārketings, sasniedzis savas virsotnes



Mazāk populāri jautājumi nav mazāk svarīgi


Ne visi klienti atradīs atbildes uz saviem jautājumiem jūsu FAQ (visbiežāk uzdoto jautājumu) sadaļā. Taču, tieši mazāk populārie jautājumi, kas palikuši neatbildēti, kritiski iespaido pārdošanas rezultātus - ja klients nejūtas drošs par to, vai prece/ pakalpojums/ piegāde/ atgriešana/ ierīkošana notiks veidā, kā viņš to sapratis vai iecerējis, pirkšana var tikt atlikta un aizmirsta, pie tam, pirkums visticamāk tiks veikts pie jūsu konkurentiem. Pārdošana, izmantojot zvanu centra ārpakalpojumu, palīdz ne tikai uzrunāt klientus viņiem ērtā un saprotamā veidā, bet arī atbildēt uz visiem jautājumiem un sniegt nepieciešamās atbildes neparprotamā formā.


Pārdošana kā ateljē


Vēlme pēc personīgas pieejas un apkalpošanas, kas balstīta uz pircēja vajadzību, aug līdz ar "personību laikmeta" uzaušanu. 2021. gadā katrs grib pirkt tā, kā patīk un ir komfortabli viņam, nevis iekļauties masai piemērotā pārdošanas "piltuvē" vai "mēneša (ne)īpašajā piedāvājumā". Telepārdošana dod iespēju radīt pielāgotu pārdošanas stratēģiju un sniegt vēlamo pieredzi gluži kā šūšanas ateljē - ne tikai uzklausot klienta vēlmes, bet arī izmērot to piemērotību pašam, vienlaikus pielāgojot pat mazākās detaļas. Beigu beigās, klients gūst nevis preci, bet pieredzi - iespēju tikt uzklausītam, saprastam un saņemt vairāk, kā cerēts, taču bizness saņem augstu lojalitāti, vēl augstāku pirktspēju un rekomendācijas, kurās ieklausās arvien jauni klienti. Zvanu centrs, neatkarīgi no tā, vai runājam par telepārdošanu, telemārketingu vai ienākošo zvanu apkalpošanu, ir uzņēmumu iespēja attīstīt savu biznesu, saglabājot klientu apmierinātību, līdz ar ko ceļot klientu vēlmi investēt Jūsu biznesā.. pat krīzē.


Būtu naivi domāt, ka pasaule mainīs savu griešanās virzienu - tieši otrādi - tā tikai uzņem ātrumu. Jo vairāk ikdienas procesu tiek automatizēti, jo augstākā vērtē ir "cilvēks-cilvēkam" pieredzes. Ja vēlaties uzzināt, kā zvanu centrs Call Structure var palīdzēt Tavam biznesam, izveidojot un izpildot atbilstošāko un veksmīgāko telepārdošanas vai telemārketinga stratēģiju, vai apkalpot klientus zvanus tā, lai arī neatrisināmu situāciju gadījumā, klients noliktu klausuli apmierināts - sazinieties ar mums!


© Call Structure zvanu centrs info@callstructure.com +371 66016292




Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page